Çocuk Konservatuvarı Kabul Sınavı

Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezi Eyyübiye / ŞANLIURFA

Çocuklar geleceğimizdir. Geleceğimize sahip çıkalım.

Türkiye’de belediyeler arasında bir ilki gerçekleştirdiğimiz Çocuk Konservatuvarı Belediyemiz Konservatuvar Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyete başlamıştır. Müzik eğitiminde en doğru temelleri alan öğrenci, bilinçli bir dinleyici olma yolunda ilerlerken verimli bir hobiye dönüştürebileceği enstrümanları da tanır. Vücudunu doğru kullanmak adına gerekli alt yapıyı edinir. Bir düşünceyi, hikayeyi, yaşantıyı beden diliyle, hareket ederek, devinimle, dansla, sözle, şarkıyla, müzikle, enstrüman kullanarak anlatım becerisi kazanır. Öğrenciler yapabilmekle yapamamak arasındaki sınırlarını öğrenip tanır ve böylece kendi yeteneklerini geliştirirler. Çocuklara fikir verip hayal gücü uyandırılır. Bu açıdan seslerle oynama, deneme, yanılma ve diyalog içinde müzik yapmak, zamanı ve ritmi saymadan hissettirmek, çocukların etkinliğe kendilerinden bir şeyler katmalarına izin vermek önemlidir. Çocuk Konservatuvarında eğitim alan öğrenciler sanatı yaşayarak ve bilimsel çalışmalarla donanım kazanır.

Çocuk konservatuvarı ile ilgili ön kayıt tarihi, gerekli belgeler, ön şartlar, kabul sınav tarihi gibi bilgilere ulaşmak için aşağıda yer alan formu indirin.

Çocuk Konservatuvarı Sınav Giriş Listesi İçin Lütfen Tıklayın

Diğer Etkinlikler