DUYURU

5393 Sayılı Belediye Kanununun 76. Maddesi, Kent Konseyi Yönetmeliğinin 5. maddesi gereğince Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin Kent Konseyi oluşturulacaktır.

Yönetmeliğin 5. maddesine göre Çağrı yapılarak, 8. maddesine göre genel kurul üyesi olacak kişilerin Kayıt Güncellemesi yapılmıştır.

ŞANLIURFA KENT KONSEYİ GENEL KURULU 05 Ekim 2019 Cumartesi günü saat: 14.00'de Şairnabi Kültür Merkezinde toplanarak aşağıda yazılı Gündem maddelerini görüşecektir.

İlgililere İlanen Duyurulur.

Ali Ferhat TÜRKMEN