Toki Kapalı Güreş Ve Tekvando

Günümüzde spor ve sporsal aktiviteler önemli bir yer tutmaktadır. Spor bir iletişim, etkileşim, siyasal, sosyal ve kültürel bir etkinlik haline gelmiştir. Bu sayede spor kulüpleri ve tesislerine yapılan yatırımlar da düzenli ve olumlu bir artış göstermektedir. Dünyamızda değişen gelişen bilim ve teknoloji artan spor adamlarının, sporcuların daha kaliteli olma, yeni rekorlara imza atma, temsil edilen kulüp ya da ülkelerin standartlarını üst seviyeye çıkarma amacına yönelik çalışmaktadır. Söz konusu amaçlar doğrultusunda spora ve sporcuya verilen önem giderek artmıştır.

     Çalışmamızın amacı Güreş ve Taekwondo sporu yapan sporcuların standartlara uygun sağlıklı ve temiz bir ortamda çalışmalarını sağlayarak çeşitli kötü alışkanlıklardan ve kişilerden uzak durarak spor dallarında ülke sporunun gelişmesine yardımcı olmaktır.

     250 seyirci ve 50 protol kapasitesi bulunan binamızın toplam inşaat alanı 1670 m² dir. İçerisinde 2 adet sporcu soyunma ve duş birimleri(50 m²),fitness salonu (70 m²),hakem odası (20 m²),idare (10 m²),teknik oda (32 m²),bay bayan wc ler (44 m²) ve depo lar yer almaktadır.

Eklenme Tarihi: 24.06.2019 15:25

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı