Başkan Çiftçi'den Pekin Büyükelçisi Önen'e Ziyaret

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Pekin Büyükelçisi Abdülkadir Emin Önen'i ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Çin'de düzenlenen (UCLG) 2017 Dünya Konseyi Ve Yönetim Kurulu toplantısına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Pekin Büyükelçisi Abdülkadir Emin Önen'i ziyaret etti. Eşi Sema Çiftçi ile Pekin Başkonsolosluğunda Önen'i ziyaret eden Başkan Çiftçi, Elçilik Şeref defterini imzaladı.

Önen'e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Çiftçi bir süre Büyükelçi Önen'le görüştü. Büyükelçi Önen, günün anısına Başkan Çiftçi'ye plaket takdim etti.Ziyaretten duyduğumu memnuniyeti dile getiren Büyükelçi Emin Önen, Çin'de ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek Başkan Çiftçi'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 11.12.2017 15:24