Başkan Çiftçi, Meslek Grupları İle Buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, farklı meslek grupları ile bir araya gelerek il genelinde devam eden çalışmaları anlattı.

Buluşmada Başkan Çiftçi, "Halkımızın ne düşündüğü bizim için önemlidir. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin periyodik olarak düzenlediği halk buluşmaları ve sivil toplum kuruluşu buluşmalarının önceki akşamki konuğu farklı meslek grupları oldu. Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde düzenlenen buluşmada Başkan Çiftçi, il ve ilçelerde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Soru cevap şeklinde süren ve vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen Başkan Çiftçi burada yaptığı konuşmasında, Büyükşehir olarak yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını söyledi. Şanlıurfa'da yaşayan her vatandaşın refahını baz alacak projeler ürettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa'mızda sadece alt ve üst yapıda değil, sosyal yaşamın her alanına etki edecek projeler üretiyoruz. Bu anlamda da halkımızı dinliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Amacımız tüm ilçeleri ile birlikte ve her alanda gelişmiş bir Şanlıurfa oluşturmaktır" dedi.

 

Eklenme Tarihi: 10.11.2017 13:42

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı