İletişim merkezi (ŞUBİM) ALO 153

İstek ve Şikayetleriniz için tıklayınız

Büyükşehir Belediye Başkanlığımız vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için kurulan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Şube Müdürlüğü ŞUBİM (Şanlıurfa Büyükşehir İletişim Merkezi) 7/24 kesintisiz hizmet vermektedir.

Problemlerin Çözümü Noktasında ŞUHİM (Şanlıurfa Halkla İlişkiler Merkezi) ve ŞUBİM (Şanlıurfa Büyükşehir İletişim Merkezi) köprü vazifesi görmekte ve vatandaşın adına takip etmektedir.

Halka İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ŞUHİM ve ŞUBİM birimine, Halkın iletmiş olduğu tüm istek, şikâyet, öneri v.s. sonucu olumlu veya olumsuz da olsa vatandaşa geri dönüşüm yaparak bilgi vermektedir.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ŞUHİM birimine şahsen ve dilekçe ile belediye çalışmaları ve belediye hizmetleriyle ilgili her konuda başvurabilirsiniz.

Halka İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ŞUHİM ve ŞUBİM birimine yol bakım, onarım, üst yapı çalışmaları, imar - iskân, ana arter üzerinde yer alan zabıta, park bahçe, ulaşım, çevre ve gürültü ile ilgili bütün şikâyet-isteköneri- teşekkürlerinizi bildirebilirsiniz. Bunların dışında mağdur olan vatandaşlarımıza sosyal yardım ve hizmetlerle ilgili müracaatlarına cevap veren ŞUHİM ve ŞUBİM birimine değişik öneri, istek, şikâyet ve teşekkür de içeren yaklaşımlarınızı da aktarabilirsiniz.

İstek ve Şikayetleriniz için tıklayınız