Başkan Beyazgül Küçükler Mahallesinde Coşkuyla Karşılandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kırsal mahallelerdeki vatandaşlarla bir araya gelmeye, talep ve önerilerini dinlemeye tüm hızıyla devam ediyor. Eyyübiye ilçesine bağlı Küçükler Kırsal Mahallesine giden Başkan

vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.  

Şanlıurfa’nın dört bir yanında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün adresi Eyyübiye ilçesi Küçükler Kırsal Mahallesi oldu. Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Beyazgül vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

7’den 70’e herkes tarafından kucaklanan Başkan Beyazgül, vatandaşlardan gelen taleplerin takibi için ilgili daire başkanına talimat verdi. Başkan Beyazgül, gençlerden gelen halı saha talebini de incelenmesi üzerine çalışma ekibine iletti. Başkan Beyazgül her ziyaret ve temasta olduğu gibi çocukları sevindirmeyi de ihmal etmedi.

Ziyaret ettiği her haneye ve vatandaşa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını, hizmet anlayışını ve kadınlara göstermiş olduğu pozitif ayrımcılığı anlatan Başkan Beyazgül Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman kadınların yanında yer aldıklarını kaydetti. Eyyübiyeli kadınlar ise Başkan Beyazgül’e zılgıtlar ve “En Büyük Başkan Zeynel Başkan” tezahüratlarıyla destek verdi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “KADINLARIMIZ HER ZAMAN DUALARIYLA ARKAMIZDA OLDULAR”

Küçükler Mahallesinde ikamet eden kadınlara da seslenen Başkan Beyazgül, “ Kadınlar her haliyle kutsal varlıklardır. Anne olarak kutsallardır. Çünkü Cennet Annelerin ayakları altındadır. Kadınlar kız çocuğu olarak kutsaldır. Peygamber Efendimiz de kızı geldiği zaman ayağa kalkar, karşılar ve döşeğini ona verirdi. Eş olarak kutsaldır. Allah onları bizlere emanet etmiştir. Allah’ın bıraktığı emanetin ne kadar kıymetli olacağını bilmek gerekir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kadınlara çok önem veriyor. Bizlerin de büyük destekçileri kadınlarımızdır. Bizi can-ı gönülden, yürekten destekliyorlar. Kadınlarımızın dualarını her zaman arkamızda hissediyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun.” Diye konuştu.

Eklenme Tarihi: 11.02.2024 23:50

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı