Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar’dan Başkan Beyazgül’e Ziyaret

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere kente gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret ederek kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarete TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Emin Önen,  Abdurrahim Dusak, ve TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu ve kurum amirleri de eşlik etti.

Bakan Bayraktar ziyaretleri sırasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzaladı. Heyet olarak Başkanlık makamında kentte yapılan ve yapılacak olan çalışmalar da değerlendirildi.

Eklenme Tarihi: 07.02.2024 09:41