Başkan Beyazgül Şanlıurfa Aşevini Ziyaret Etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, çeyrek asırdır hayırseverlerin destekleriyle Şanlıurfa’da dar gelirli ailelere yönelik yardımlarda bulunan Şanlıurfa Aşevi Derneğini ziyaret etti. Başkan Beyazgül, Şanlıurfa

aşevine desteğimiz devam edecek” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa’da yarım asırdır dar gelirli ailelere yönelik sıcak yemek ve çeşitli gıda yardımlarında bulunan Şanlıurfa aşevini ziyaret etti.

Buradan yemek ve çeşitli yardımları almaya delen dar gelirli ailelerle yakından ilgilenen Başkan Beyazgül vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek gelen taleplerin takibi ve yerine getirilmesi için ilgili daire başkanlarına talimat verdi.

Aşevi yetkilisi Ali Topal’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Beyazgül’ü içtenlikle karşılayan vatandaşların sefer taslarını Şanlıurfa aşevinde pişen sıcak yemeklerle doldurdu.

Sefer taslarını ve ekmeklerini alan vatandaşlar Her zaman yanlarında olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül için dua edip aşevine destek veren herkese teşekkür ederek hanelerinin yolunu tuttular.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Dar gelirli ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Beyazgül, “Şanlıurfa Aşevini ziyaret ettik. Burada vatandaşlarımızla bir araya geldik. Burası bizlerin dua merkezi ve gönül merkezimizdir. Şanlıurfa Aşevinin başında Ali Topal hocamız var. O bu aşeviyle ilgileniyor ve buradaki ihtiyaçları hayırseverlerin de destekleriyle karşılıyor. Bizler de elimizden geldiğince destekl vermeye devam edeceğiz. Mübarek üç aylara girdiğimiz bu günlerde vatandaşlarımızın da üç aylarını tebrik ediyorum. İnşallah Allah bizlere güzellikle Ramazan’a kavuşmayı nasip etsin. Şanlıurfa Aşevi kent için çok önemlidir. Buradaki insanlar, gerçek ihtiyaç sahipleridir. Buradaki ihtiyaç sahiplerimizin duasını almak, sevgisini kazanmak, onların dualarında yer almak, bizim için de çok önemlidir. Aşevinin her zaman yanında olduk. Bütün Şanlıurfa yanında oldu. Bütün hemşehrilerimiz buraya destek sağladı. Bundan sonra da desteklerin artarak devam etmesi gerektiğini ifade etmek istiyorum. Burada emeği geçen başta Ali Topal hocamıza ve yardımlarını esirgemeyen herekse teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

TOPAL, “BAŞKANIMIZIN DESTEĞİNİ HER ZAMAN YANIMIZDA HİSSETTİK”

Aşevi yetkilisi Ali Topal ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün her zaman desteklerini yanlarında hissettiklerini belirterek Halk Ekmek Fabrikasından gelen günlük 3 bin ekmeğin vatandaşlara dağıtıldığını aktardı.

Eklenme Tarihi: 27.01.2024 23:46

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı