Bakan Kirişci Şanlıurfa’da Depremzedeleri Ziyaret Etti

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da Osmanbey Kampüsündeki KYK yurtlarında konaklayan depremzedeleri ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi deprem bölgelerine ziyaretlerini sürdürüyor. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Bakan Kirişci Şanlıurfa’daki son durum hakkında bilgiler aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa Valisi Salih Ayan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve kent protokolü ile birlikte Harran Üniversitesi Osman Bey Kampüsündeki KYK yurtlarına giden Bakan Kirişci burada konaklayan depremzedelerle yakından ilgilendi.

Devletin tüm imkânlarıyla vatandaşlarının emrinde ve yanında olduğuna dikkati çeken Bakan Kirişci yaşanan zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma ve yardımlaşmayla aşacaklarını kaydetti.

Vatandaşlarla birlikte yemek sırasına girerek yemek alan Bakan Kirişci ve il protokolü vatandaşların masalarına oturarak akşam yemeğini depremzedelerle birlikte yediler.

Eklenme Tarihi: 25.02.2023 01:04

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı