Başkan Beyazgül, “Rahmet Ve Lütufla Dolu Miraç Gecesinde Ülkemiz Ve Milletimiz İçin Dua Edelim”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül tüm İslam âleminin Miraç Kandil’ini tebrik ederek, Kahramanmaraş merkezli 10 ilde can ve mal kayıplarına neden

olan depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi.

Başkan Beyazgül: ”Miraç tüm İslam âlemi için ilahi rahmet ve lütuflarla dolu bir gecedir. Birlik ve beraberliğe, dayanışma ve yardımlaşmaya en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde ülkemiz ve insanlarımız Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve “Yüzyılın Felaketi” diye nitelendirilen depremle derin bir üzüntü duyduk.

Âlemlerin Rabbi Yüce Allah’tan ülkemizi ve milletimizi böylesi felaketlere uğratmaması için rahmet ve huzura erişmenin, gönül ve ruh temizliği ile sayısız manevi güzelliğin yaşandığı Miraç Gecesinde ellerimizi semaya açarak hep birlikte dua edelim. Millet olarak, ülke olarak kenetlenmeye, birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik içinde yaşamaya ve yaralarımızı sarmaya devam edelim.

Zorluk ve sıkıntılar yaşadığımız bir dönemde Miraç’ın huzur ve esenliğimizi yükseltmesini ümit ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yaşadığımız bu zorlu sürecin bir an evvel son bulması temennisiyle depremde vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, geride kalanlara sabırlar dilerim.

 

Eklenme Tarihi: 17.02.2023 19:47

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı