Büyükşehir Çadırlarda Kalan Depremzedeleri Yalnız Bırakmıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki sosyal tesislerin yanında kent merkezinde farklı bölgelerde kurulan AFAD çadırlarında kalan vatandaşlar için yardımlarını sürdürüyor. Çadırları tek tek ziyaret eden ekipler vatandaşlara

bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak varsa ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kahramanmaraş merkezli iki depremin yaraları sarılmaya devam ediliyor. Arama kurtarma faaliyetlerinin tamamlandığı Şanlıurfa’da depremden etkilenen ve evlerinden ayrılmak zorunda kalan vatandaşlar Büyükşehir ekipleri tarafından bir an olsun yalnız bırakılmıyor.

Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi önü ve Turgut Özal Parkı içerisinde kurulan çadırlarda konaklayan vatandaşların yemek, su, bez, mama, battaniye, ısıtıcı gibi ihtiyaçlarını karşılayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yardımların düzenli bir şekilde vatandaşlara ulaştırabilmesi adına sahada sürekli depremzedeleri ziyaret ediyor.

Aileleri ve çocuklarıyla birlikte çadırlarda konaklayan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi ekiplerine yanlarında oldukları için teşekkür ederek ihtiyaçlarının karşılandığını ve yardımların devam ettiğini aktardılar.

Eklenme Tarihi: 13.02.2023 19:51

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı