Tenis Dünyası Ve Hobi Bahçeleri Depremzedelerin Umudu Oldu

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6’lık depremin yaşandığı Şanlıurfa’da kapılarını vatandaşlara açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri göz doldurdu. Tenis Dünyası ve Hobi Bahçelerinde kalan depremzedeler Şanlıurfa

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Depremin yaşandığı ilk andan itibaren Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan sosyal tesisler depremzedelerin umudu oldu. Depremden etkilenen binlerce vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi sosyal tesislerinde kaldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Tenis Dünyası ile Hobi bahçeleri depremzedelerin sıcak yuvası oldu. Deprem nedeniyle evlerine giremeyen vatandaşların barındığı merkezlerde günde 3 çeşit yemek ikramı yapılıyor.

Kahramanmaraş’ta evleri yıkıldığı için sokakta kalan bir aile Tenis Dünyasına yerleştirildi. Tenis Dünyasına gelen aile Başkan Beyazgül’e teşekkür etti.

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren Tenis Dünyası ve Hobi Bahçelerinde kaldıklarını anlatan vatandaşlar desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi: 13.02.2023 19:27

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı