Çocuklar Depremi Sporla Unutmaya Çalışıyor

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremden en çok etkilenen Şanlıurfalı çocuklar spor yaparak acılarını unutmaya çalışıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tenis Dünyasına barınan ailelerin çocuklarına sporla terapi sağlanıyor.

‘’Çocuk Her Yerde Çocuktur’’ sözü bir kez daha hatırlandı. Şanlıurfa’da depreme yakalanan çocuklar, sporla terapi yapıp acı günü unutmaya çalışıyor. Depremin yaşandığı ilk günden itibaren kapılarını depremzede ailelere açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait Tenis Dünyasında barınan ailelerin çocuklarına spor eğitimi veriliyor.

Günün büyük bir bölümünü spor yaparak geçiren çocukların yüzlerinden tebessüm hiç eksilmiyor. Depremden en çok etkilenen çocuklara bir nebze de olsa kalplerine dokunarak o acı gün unutturulmaya çalışılıyor.

Sıcak ev ortamının saplandığı Tenis Dünyasında ailelerin giyim ve yemek ihtiyaçları Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından gideriliyor.

Depremden sonra tenis dünyasına yerleştiklerini ve sıcak ortamda olmaktan mutlu olduklarını anlatan minik çocuklar günün büyük bir bölümünü spor yaparak geçirdiklerini söylediler.

Spor yaparak acı günü unutmaya çalıştıklarını belirten çocuklar, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi: 11.02.2023 18:16

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı