Başkan Beyazgül, “Yaraları Hep Birlikte Saracağız”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül depremden etkilenen ve güvenli toplama merkezlerinde konaklayan vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şubesini ve Turgut Özel

Parkı’nda kurulan AFAD çadırlarında kalan vatandaşları ziyaret eden Başkan Beyazgül yaraları hep birlikte saracağız dedi.

Şanlıurfa’da depremin yaraları sarılmaya devam ediliyor. Arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığı kentte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi depremzedelere çorbadan kumanyaya battaniyeden mama ve bebek bezine kadar temel ihtiyaç malzemelerini ulaştırmaya devam ediyor.

Depremin ardından Şanlıurfa’ya gelerek arama kurtarma faaliyetlerini yerinde inceleyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve il protokolü ile birlikte ilk olarak depremde hayatını kaybeden Şanlıurfalı Mehmet Bulut için son vazifelerini yerine getirdiler. Ardından Turgut Özel Parkı’nda kurulan AFAD çadırlarını ziyaret ederek vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulundular.

Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Beyazgül vatandaşlardan gelen taleplerin yerine getirilmesi için talimat vererek vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanacağını aktardı. Her zaman yanınızdayız diyerek vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Beyazgül depremin yaralarını hep birlikte sararak bu zorlu günleri geride bırakacaklarını söyledi.

Eklenme Tarihi: 11.02.2023 09:15

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı