Bakan Nebati İle Bakan Kurum’dan Başkan Beyazgül’e Ziyaret

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında

ziyaret etti. 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa’ya geldi.

Sabah saatlerinde kente gelen Bakan Nebati ile Kurum bir dizi gezi ve incelemelerin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülendar Açanal, İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akay, İlçe belediye başkanları ile meclis üyeleri tarafından karşılanan Bakan Nebati ile Bakan Kurum’a kentte yapılan ve yapılacak olan proje çalışmaları hakkında sunum yapıldı.

Yaklaşık 4 saat süren ziyaretin ardından Bakan Nebati ile Bakan Kurum Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hatıra defterini imzaladı.

Eklenme Tarihi: 18.10.2022 23:24

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı