Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine En Yeşil Ofis Ödülü

Dijital değişim ve dönüşüme önem vererek doğaya katkı sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kurum içerisinde yaygınlaştırdığı Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile Türkiye genelinde en az kâğıt israfı yapan belediye seçildi. Envision

Kuruluşu tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine tevdi edilen “En Yeşil Ofis” ödülünü Başkan Beyazgül aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ulusal ve uluslararası alanlarda ödüllere almaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Güney Kore Ulusal Meclisinde gerçekleştirilen 2022 Uluslararası liderlik ödülleri töreninde ‘Çevre lideri Ödülü’ne layık görülen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bu kez Envision Kuruluşu tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine tevdi edilen “En Yeşil Ofis” ödülünü aldı.

Şanlıurfa için “Büyükşehir’den Büyük Tasarruf” diyerek hizmetleri birer birer şehre kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Belediye bünyesinde kâğıt israfını önlemek amacıyla da Elektronik Belge Yönetim Sisteminin yaygınlaştırılmasını sağladı.

Kâğıttan elektronik yöntemlerle elde edilen tasarruf tüketimi azaltırken ağaçların korunmasına da imkân sağladı. EBYS sistemi ile 1,6 milyon elektronik belge üretilirken binlerce ağaç kesilmekten, kâğıt olmaktan kurtarılmış oldu.

Eklenme Tarihi: 02.08.2022 09:04

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı