Türk Kızılay Ramazan Kampanyası Hakkında Duyuru

İhtiyacı olana milletin yardım elini uzatmak gayesinde olan Kızılayımız, şartlar ne kadar zor olursa olsun 154 yıldır ülkemizde ve dünyanın farklı coğrafyalarındaki faaliyetlerine özveriyle devam etmektedir. Köklü geçmişindeki pek çok iyilik hikâyesini tarihine yazan Kızılayımızın bu başarısı, hiç kuşkusuz içinde
bulunduğumuz toplumun özünde yer alan yardımlaşma ve dayanışma ruhunun bir eseridir.

Paylaşmanın ve yardımlaşmanın manevi huzurunu yaşayacağımız bu Ramazan ayında da, sofraları bereketlendirmeye, birlik olmaya ve dayanışmaya niyet ediyoruz. Bu vesileyle her zaman olduğu gibi bu yıl
da yürüteceğimiz Ramazan kampanyamız ile yurt genelindeki şubelerimiz, temsilciliklerimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve gönüllülerimizin aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağımız sıcak yemekler, gıda kolileri, ihtiyaç malzemeleri ve çocuklara bayramlık hediyeler ile gönülleri ısıtmaya devam edeceğiz.
Yardımlarımızla bir yandan da dayanışma örneklerini görerek büyüyen nesillerin olmasına ve bunun kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olacağız.

“Az Çok Demeden Paylaşan Tüm Kalplere Hilâl Olsun” sloganı ile başlattığımız kampanyamızın güçlenmesi, büyümesi ve hayırsever toplumumuzda bilinirliğinin oluşması için siz değerli destekçilerimizin katkıları büyük önem taşımaktadır.

Eklenme Tarihi: 04.04.2022 10:43

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı