Viranşehir-Ceylanpınar (Şanlıurfa) Entegre Katı Atık Tesisi Projesi Halkın Katılımı toplantısına Daveti İle İlgili Duyuru

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Türkiye'deki Mültecilere Yönelik Mali Yardım Programı (FRIT) Belediye Projesi kapsamında, Şanlıurfa ili Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerinde yapılması planlanan Viranşehir-Ceylanpınar
(Şanlıurfa) Entegre Katı Atık Tesisi Projesi için yürütülen çevresel ve sosyal çalışmalar kapsamında halkı bilgilendirmek, halkın görüş ve önerilerini almak, inşaat ve işletme dönemlerinde halk ile işbirliği tesis etmek üzere idare tarafından planlanan ve aşağıda detayları verilen “Halkın Katılımı Toplantısı” düzenlenecektir. Halkımıza saygı ile duyurulur.

Toplantı Tarihi, Saati ve Yeri
30.06.2021Çarşamba; saat 15:00