BAŞKAN GÜVENÇ BEYAZ MASA´YI ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şair Nabi Kültür Merkezi’nde katıldığı 11 Nisan Etkinliğinin ardından Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa Birimini ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şair Nabi Kültür Merkezi´nde katıldığı 11 Nisan Etkinliğinin ardından Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa Birimini ziyaret etti.

 Eşi Turan Güvenç ile birlikte Beyaz Masa Birimi ve Danışma çalışanlarıyla sohbet eden Başkan Güvenç, Beyaz Masa´nın çalışma saatleri ve prensipleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Beyaz Masa´nın mesai saatlerine dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Güvenç, "Vatandaşlarımızın dilek ve temennileri bizler için büyük önem arz ediyor. Onlardan gelen şikayet ve önerileri ilgili birimlere hızla iletmek ve çözüme kavuşturulmasını takip edip vatandaşa tekrar dönme adına gereken hassasiyetin gösterilmesi gerekir" dedi.

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç, Beyaz Masa ziyaretinin ardından Belediye binasında Genel Sekreter Vekili Mahmut Kırıkçı ve ŞUŞKİ Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu ile toplantı gerçekleştirdi.

Eklenme Tarihi: 13.02.2017 13:36

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı