Temiz Su

TÜM İNSANLIĞIN ORTAK MALI OLAN SU, HAYATIN VE MEDENİYETİN KAYNAĞIDIR

Dünyadaki tüm canlılar için vazgeçilmez olan su sürdürülebilir bir hayat için korumamız gereken doğal kaynakların başında gelir. Öyle ki su, bütün dünyanın ortak paydasında buluştuğu, önemi konusunda uluslararası platformlarda tartışılan en önemli gündemlerden biridir.

Şanlıurfa’da yaşayan 2 milyon 35 bin 809 insanına eşit bir şekilde hizmet etmek, sorumluluk alanımızda bulunan tüm bireylerimizin yaşam kalitesini yükseltmek, sağlıklı bir çevre oluşturmak ve bunu sürdürmek en asli görevlerimiz arasında yer
almaktadır.

Hedefimiz; Şanlıurfa’mızın musluktan kana kana içilen suyunun kalitesini korumak, Atık su Arıtma Tesislerimizi aktif kullanarak atık suların arıtılması konusunda %100 başarı sağlamaktır.

Şehrimizin içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapısını tamamen yenileyerek gelecek nesillere altyapı sorunu olmayan bir Şanlıurfa bırakmak amacı ile çalışıyoruz. Bunu yaparken en modern, en ileri tekniklerden, yöntemlerden yararlanıyoruz.

Şanlıurfa halkına kesintisiz, kaliteli, ekonomik ve uluslararası standartlarda, sağlıklı içme ve kullanma suyu temin ederek, Türkiye’nin en kapsamlı laboratuvarında içme suyu uygunluk testi yapıyor, bu şekilde en temiz suyu size ulaştırıyoruz.

Bu yüzden de gönül rahatlığıyla “Sanlıurfa’da su musluktan içilir.” diyoruz. Bir damla suyun bile israf olmaması, verimli kullanılıp değerlendirilmesi ve temiz tutulması için devam eden birçok proje tamamlanacak ve daha birçok proje devreye sokulacaktır.

Eklenme Tarihi: 10.09.2020 00:40

Foto Galeri


Diğer İçerikler


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı