Futsal Turnuvası

Futbol Dünyası (Şutim)
FUTSAL (SALON FUTBOLU) TURNUVASI KURALLARI
1. Turnuvaya Tüm İl ve İlçe Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız Katılabilecektir.
2. Takımlar en fazla 10 kişiden oluşacaktır.
3. Her takım 5 oyuncu 1 Kaleci ve 4 yedek oyuncu ile oynayacaktır.
4. Turnuvaya katılacak takımların,
     a. Turnuva boyunca oynatacağı 10 sporcuya ait kimlik fotokopisi
     b. Takım kaptanlarının imzaladığı takım listesini Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire başkanlığı Saha Sporları Şube Müdürlüğü’ne teslim edecektir.
     c. Takım listesi bilgileri takım kaptanı tarafından excelde oluşturulup flash bellek ortamında teslim edilecektir.
     d. Katılan Takımların Kurum amirince onaylı sporcu listesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire başkanlığı Saha Sporları Şube Müdürlüğü’ne teslim edecektir.
5. Takımların forma ve şortu aynı renkte ve uyumlu olacaktır.
6. Takımlar maç saatinden önce salonda hazır olacaklardır.
7. Maçlar katılımcı sayısına göre grup usulü veya tek maç eleme usulüne göre olacaktır.
8. Müsabakalarda yaş sınırı yoktur.
9. Takımlar esame listelerini maçtan önce turnuva organizatörlerine vermek zorundadır.
10. Turnuva neticesinde ilk 3 takıma kupa ve ödül verilecektir.
11. Müsabakalar hafta içi ve hafta sonu gün boyu oynanacaktır.
13. Şartnamede bulunmayan ve daha sonra doğabilecek bütün
konularda karar almaya yetkili Saha Sporları Şube Müdürlüğüdür.
14. Müracaatlar 10 Ocak Pazartesi günü başlayıp 14 Ocak Cuma günü mesai bitimine kadar alınacaktır.
15. Kura Çekimi 17 Ocak Pazartesi yapılacaktır.
16 Turnuvalar 18 Ocak Salı günü başlayacaktır.
17. Müsabakalar Müdürlüğümüze ait Kapalı Spor Salonunda ve uygun görülmesi durumunda okullarımıza ait kapalı spor salonlarında yapılacaktır. Turnuvaya katılan tüm takım ve sporcular Tüzüğü kabul ve gereğini Taahhüt etmiş sayılacaklardır.
18. Etkinliğin yapıldığı alanda takımların oyuncularından herhangi biri karşı rakibe kendi takım arkadaşına hakeme ve organizatörlere karşı sözlü yada fiziki kural dışı hareketlerde bulunur ise takım dahilinde diskalifiye olup rakip takım hükmen galip sayılacaktır.

TURNUVAYA KATILACAK OLAN TÜM TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ

Diğer Etkinlikler