UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı

Nevali Otel / Şanlıurfa

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Teşkilatı (UCLGMEWA), Dünya Yerel Yönetim ve Demokrasi Akademisi Vakfı (WALD), Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ile birlikte, UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı, UCLG-MEWA Kentsel Mobilite Şanlıurfa Zirvesi ve UCLG-MEWA Kentsel Mobilite 6. Toplantısı 20-22 Kasım 2018 tarihleri arasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin ev sahipliğinde, ilimizde gerçekleştirilecektir.

Zirve; Kentesel mobilite ile ilgili projelerin ve zorlukların tartışılması, çözüm önerileri ve çözümlerin bulunması için yerel yönetimlerin, özel sektörün ve uluslararası kuruluşların temsilcilerinin bir araya gelmesinde önemli bir fırsat oluşturacaktır.

Diğer Etkinlikler