Başkan Çiftçi, Esnaf Temsilcileri İle Buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, esnaf temsilcileri ile buluştu. Buluşmada Başkan Çiftçi, "Attığımız her adımda, hayata geçirdiğimiz her projede esnafımızı düşünerek hareket ediyoruz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Sivil Toplum İzleme Platformu tarafından düzenlenen esnaf temsilcileri buluşmasına katıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar'ın eşlik ettiği buluşmaya ayrıca AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin de katılım gösterdi.

Her sektörden esnaf temsilcilerinin yer aldığı programda kendisine yöneltilen istek ve talepleri tek tek not eden Başkan Nihat Çiftçi, "Biz; esnafıyla, yerel yöneticileriyle, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşı ile büyük bir aileyiz. Şehrimizin daha iyi yerlere gelebilmesi için hepimizin işini iyi yapması ve ortak hareket etmesi gerekiyor. Şanlıurfa'mız bizlerden hizmet bekliyor. İşte bu hizmeti verirken değerli esnafımızı da görmezlikten gelemeyiz. Attığımız her adımda, hayata geçirdiğimiz her projede bunların esnafımıza yansımasının nasıl olduğunu değerlendiren bir ekibiz" diye konuştu.

 

Eklenme Tarihi: 04.12.2017 16:13

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı