Şehir Tiyatrosu İlçe Turnesine Başladı

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfalı tiyatro severlere perdelerini açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ilçe turnelerine başladı. Turne kapsamında ilk durak Harran ilçesi oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi Kültür Merkezinde her Cumartesi günü saat 13:00'te çocuk oyunu, her cumartesi akşamı da tiyatro severler içinde birbirinde güzel yeni oyunlar sergileyen Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ilçelerde de oyunlarını sergilemeye başladı.

Beğeniyle izlenen oyunları sergileyen Büyükşehir Belediyesi Şehir tiyatrosu bu sezon 100 bin seyirciye ulaşmayı hedefliyor. 25 kişilik oyuncu kadrosuyla sahne alan olan Şehir Tiyatrosu 'Her hırsız haydut değildir, Haybeden gerçek üstü aşk, Bir Urfa masalı ile bunların yanı sıra 11 farklı çocuk oyununu ücretsiz olarak oynuyor. Harran ve Akçakale'de oyunlarını sergileyen Şehir Tiyatrosu sırayla tüm ilçelerde tiyatro severlerle buluşacak.

Eklenme Tarihi: 23.11.2017 16:17