Belediye Personeline Bilgi Güvenliği Eğitimi Verildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Strateji Geliştirme temsilcileri ve personellerine yönelik "Bilgi Güvenliği" konusunda eğitim semineri düzenlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Strateji Geliştirme temsilcileri, bilgi işlem ve yazı işleri personellerine yönelik "Bilgi Güvenliği" konusunda eğitim semineri düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet tesislerinde düzenlenen eğitim seminerine, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, bilgi işlem şube müdürlüğü ile yazı işleri personelleri katıldı. TSE Baştetkikçisi Mirze Mirzzelioğlu'nun eğitime katılan personellere yönelik bilgiler verdi.

Toplantının açılışına katılan Genel Sekreter Açar, Gelişen ve yenilenen teknoloji çağında verilerin ve bilgilerin doğru alınması ve çözüme kavuşturulması amacıyla bilgi işlem personelleri ve temsilcilerine yönelik eğitim semineri düzenlediklerini belirterek "İnsan hayatında değişim olduğu müddetçe insan yaşamaktadır. Her türlü canlıda değişim olduğu müddetçe hayat vardır. Değişim durduğu anda bu  sefer ölümün kapısı açılır. Hayat hislerle alakalıdır kendinizi nasıl hissederseniz o dur. Farklı olmak yürek ve bedel ister. Hayata not düşenlerin hayatlarını izlediğimizde hepsi ciddi bedeller ödemiş ve ciddi işler yapmış insanlardır. Sıradan olan hiç kimse tarihe yazılmamıştır" dedi.

Konuşmaların ardından Mirze Mirzzelioğlu tarafından "Bilgi Güvenliği" konusunda bilgilendirme yapıldı. 

 

Eklenme Tarihi: 13.09.2017 16:10

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı