Büyükşehir Belediyesi Vektörle Mücadele Çalışmalarını Sıkı Tutuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vektörle mücadele çalışmalarını sıkı tutuyor. 43 araç ve 106 personelle kent merkezi ve kırsal mahallelerde ilaçlama çalışmalarını 24 saat esası ile sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’da vatandaşlara

daha kaliteli bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda haşere ile mücadelede çalışmalarına aralıksız sürdüren ekipler, 43 araç ve 106 personelle Şanlıurfa kent merkezi ve mahallerinde rutin olarak vektörle mücadelesini sürdürüyor.

Bir yandan kent merkezindeki derelerde rutin temizleme çalışmasını sürdüren ekipler bir yandan, Eyyübiye ilçesinde besicilik yapılan hayvan mağaralarında ve hayvan pazarında vektör oluşumunu önlemek için kireçleme ve ilaçlama çalışmaları ise sürüyor.

İLAÇLAMA İÇİN ÖZEL EKİP KURULDU

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi, haşere, sinek ve sivrisinek gibi vektörlerin larvalarını kurutmak için çalışmalarına aralıksız devam ederken ALO 153 Çağrı Merkezine gelen taleplere anında cevap vererek takyide ekip yolluyor.

Eklenme Tarihi: 08.06.2020 14:08

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2020 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı