Hayati Harrani Kadın Destek ve Eğitim Merkezi

Belediyemizin kadınlara yönelik verdiği hizmet noktalarından biri olan Hayati Harrani Kadın Destek Merkezi 20 Temmuz 2009 tarihinde faaliyete girmiştir. Hayati Harrani Mahallesinde faaliyetini sürdürmektedir. Kent merkezindeki kadınlarımızın yaşam koşulları ve sosyal statülerinin iyileştirilmesi amacıyla 2009 yılında açılan merkezde kadınlarıımızın çocukları da merkezimizdeki kreşten ücretsiz yararlanmaktadır.

Hayati Harran-i Kadın Destek Merkezimizdeki hizmetimizden faydalanmak isteyen mahallenin kadınları merkezimize müracaat etmeleri gereklidir.Kayıt işlemini yaptırdıktan sonra merkezimizdeki kurslardan faydalanabilirler, ayrıca Hayati Harrani Kadın Destek Merkezimizde kadınlar ücretsiz çamaşırhane hizmetinde faydalanmaktadırlar.

Merkezimizde aylık 200’e yakın Kursiyer eğitim almaktadır. Merkezimizde kursiyerlerimize yönelik Aile İçi Şiddet, Madde Bağımlılığı, Evlilik Öncesi Bilinçlenme, Sağlık, Hijyen, Kanser Taraması, Manevi Değerler Eğitimi seminerleri verilmiştir. Sinema ve Tiyatro etkinliği kreş öğrencilerine düzenlenmiştir.

MERKEZİMİZDEKİ KURSLAR;

1.GİYİM KURSU