Başkan Beyazgül, Duyarlı Personeli Tebrik Etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül, şehir içi toplu taşıma aracında fenalaşan yolcuyu hastaneye götüren Belediye personeli Mahmut Tiler’i tebrik etti.

Geçtiğimiz gün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma aracında bir vatandaşın rahatsızlanması sonucu güzergâhını değiştirerek vatandaşı hastaneye ulaştıran 9 yıllık otobüs şoförü 35 yaşındaki Mahmut Tiler'i Başkan Beyazgül makamında kabul ederek teşekkürlerini iletti.

Mahmut Tiler’e sağduyulu ve örnek davranışı için tebrik eden Başkan Beyazgül, “Çalışma arkadaşımız yapılması gereken doğru hareketi yapmıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesine bağlı BELSAN Genel Müdürlüğü Personeli Mahmut Tiler ise, “Seyir halindeyken vatandaşlarımızın uyarması sonucu bir vatandaşın fenalaştığını teyit ettim. Ardından direkt bir şekilde yolcularımız ile hastaneye gelerek müdahale edilmesini sağladık” diye konuştu.

Eklenme Tarihi: 18.02.2020 13:30