Şanlıurfalı Çocuklar Bu Projeyi Sevdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Sıfır Atık projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunus Emre İMKB İlkokulu'nda düzenlenen etkinliğe katıldı. Etkinliğe öğrenciler ve ailelere yoğun katılım

gösterdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan Sıfır Atık projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'nca okullarda çevre bilinci eğitimleri devam ediyor.

Şanlıurfa'nın merkez ve ilçelerinde eğitim seminerlerini sürdüren Çevre Koruma Şube Müdürlüğü bu kez Başkan Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi'nin de katılımıyla Yunus Emre İMKB İlkokulu'nda seminer düzenledi. Sıfır Atık konusunun anlatıldığı seminerde öğrenciler evlerinden getirdikleri atık malzemeleri ilgili alanlara atarak örnek davranış sergiledi. Programın sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Eklenme Tarihi: 15.02.2019 10:13