Bozova Katı Atık Aktarma İstasyonu Hizmete Sunuluyor

Tüm ilçelerde katı atık aktarma istasyonları kuran Büyükşehir Belediyesi, son olarak Bozova'da yapımını tamamladığı Katı Atık Aktarma Tesisinin açılışını gerçekleştiriyor. Başkan Çiftçi, açılışa tüm Bozova halkını davet etti.

Bozova'da şimdiye dek prestij caddesi, kent parkı ,semt pazarı ve semt sahası kazandırmasının yanı sıra alt yapıda ve kırsal bölgelerde büyük hizmetlere imza atan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de ilçede yapımını tamamladığı Katı Atık Aktarma İstasyonunu hizmete sunuyor.

'İlçeleri ile birlikte kalkınan bir Şanlıurfa' hedefi doğrultusunda Bozova'da birçok başarılı projenin mimarı olan Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete sunacağı Katı Atık Bertaraf Tesisi, Bozova - Suruç yolu üzerinde İtfaiye bitişiğinde yer alıyor. Tesisin açılışı ise 15 Şubat 2016 tarihinde (Cuma) saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

"BOZOVA HALKINA HİZMETİN EN İYİSİ YAKIŞIR"

Açılışa tüm Bozova halkını davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçelerde bir çok hizmeti hayata kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bozova'da vahşi depolamanın artık son bulacağı ve hijyenik koşullarda atık aktarma tesisi ile ilçedeki katı atıkların şehir merkezine getirilerek enerjiye dönüştürüleceğini belirten Başkan Çiftçi, "Bozova halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Bu süreçte bizlere kapılarını her zaman açan tüm Bozova halkına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Eklenme Tarihi: 14.02.2019 13:11

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı