Büyükşehir'den Çocuklara Çevre Duyarlılığı Eğitimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Sıfır Atık projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından Halide Nusret Zorlutuna İlkokulu'nda düzenlenen eğitim seminerine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan Sıfır Atık projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'nca okullarda çevre bilinci eğitimleri devam ediyor.

Şanlıurfa'nın merkez ve ilçelerinde eğitim seminerlerini sürdüren Çevre Koruma Şube Müdürlüğü bu kez Başkan Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi'nin de katılımıyla Haliliye ilçesine bağlı Halide Nusret Zorlutuna İlkokulu'nda seminer düzenledi. Sıfır Atık konusunun anlatıldığı seminer sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Eklenme Tarihi: 10.01.2019 15:29