Başkan Çiftçi Gazeteciler Gününü Kutladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili yayımladığı mesajında topluma doğru ve tarafsız haber aktaran gazetecilerin büyük önem arz ettiğini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü  ile ilgili bir mesaj yayımladı. Mesajında Başkan Nihat Çiftçi, "Toplumların değişmez kaidesi olan, demokrasilerde çok önemli bir yere sahip olan gazetecilik mesleğini icra eden tüm gazetecilerin "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü en içten duygularımla kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Gazetecilerin, yılın 365 günü doğru ve objektif bilgiyi kamuoyuna aktardıklarını belirten Başkan Çiftçi, “Gece gündüz demeden çalışan gazetecilerimiz bizim en yakın ve en değerli mesai arkadaşlarımızdır.

Toplumun vazgeçilmez unsurlarından biridir. Zor şartlar altında doğru bilgiyi kamuoyuna aktaran gazeteci arkadaşlarımız bizim için en kutsal görevlerden birini üstlenmişlerdir. Özellikle yerelde görev yapan gazetecilerimize, şehrimizin tanıtımında ve şehre değer sağlayıcı yaklaşımlarından dolayı teşekkür eder, bizim için ortak aklın değişmez unsurları olduklarını hatırlatmak isterim. Bizler de onların bu çabalarının her zaman yanında olduk ve olacağız. Her koşulda işlerini layığıyla yerine getirmeye çalışan tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım" şeklinde konuştu.

Eklenme Tarihi: 10.01.2019 10:03

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı