Şanlıurfa’da Madde Bağımlıları İçin Rehabilitasyon Merkezi Kuruluyor

Madde bağımlığı ile mücadele konusunda birçok adım atan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’da yapılacak olan Rehabilitasyon merkezi için Türkiye Yeşilay Cemiyeti ile protokol imzaladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 bin 195 metrekarelik alan üzerine kurulacak olan Rehabilitasyon merkezi ile bireylerin madde bağımlığı ile bilinçlendirilmesi, tedavisi ve danışmanlık hizmeti verilmesi noktasında çalışmalar yürütülecek.Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Nezdinde gerçekleştirilen protokol, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk ile gerçekleşti.

"HEP BİRLİKTE ADIM ATMAMIZ LAZIM"

Tarafların protokol imza atım töreninin ardından Başkan Nihat Çiftçi, “Her kurum üzerine düşen sorumluluğu yapması lazım” dedi.Başkan Nihat Çiftçi, “Bizim için de bir yol haritası oldu, AMATEM ve ÇAMATEM olarak başladık. Şimdi de Yeşilay ile birlikte Rehabilitasyon merkezi yapma konusunda bir protokol imzalayacağız, Söz konusu insanın sağlığı ve tedavisi olunca hepimizin sorumluluk alması gerekiyor.

Allah’ın izni ile Şanlıurfa’da bu madde bağımlığı ile mücadele konusu tam rayına oturdu, çok somut adımlar atıyoruz. Valiliğimiz ve Yerel Yönetimler olarak. Şanlıurfa’mızı seçmenizden ve buraya kadar gelmelerinden dolayı Sayın Mücahit Öztürk’e teşekkür ediyoruz. Yerel yönetimler olarak meclisimiz ile birlikte 4 bin 195 metrekare bir alanı tahsiste bulunduk” diye konuştu.

Eklenme Tarihi: 13.12.2018 14:36

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı