Başkan Çiftçi: Bozova’ya Hak Ettiği Hizmetleri Getirdik

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Her defasında bir ilçeye ziyaretlerde bulunarak gerek Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinin temelini atan gerek ise sürdürülen çalışmaları

denetleyen Başkan Nihat Çiftçi, Bozova ilçe ziyaretleri kapsamında Bozova Kaymakamlığını ziyaret etti.

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Bozova Kaymakamı ve Bozova Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker’i ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Burada bir süre sohbet edilirken, Bozova’nın gelişimi ve dönüşümü için yapılacak olan projelerin planlanması konuları görüşüldü.

Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışmalarından dolayı Bozova Kaymakamına ve ekibine teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi,  burada bir konuşma yaptı.

KİŞİLER GELİP GEÇİCİDİR, ESAS OLAN KALICI ESERLER BIRAKMAKTIR”

“Kişiler gelip geçidir esas olan kalıcı eserler bırakmaktır” diyerek sözlerine başlayan Başkan Nihat Çiftçi, “İnanıyorum ki Bozova’ya 3 yıllık başkanlık dönemimizde hak ettiği hizmetleri sağladık” dedi.

Başkan Çiftçi, “Bugün Şanlıurfa’mızın güzel içesi Bozova’mızdayız. Öncelikle çok kıymetli Kaymakamımız Bozova Başkan Vekilimiz Zekeriya Beye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

Her geldiğimiz de çok güzel bir şekilde karşılandık, bizler de Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemimize mümkün mertebe elimizden geldiğince Bozova’mıza hizmet ettik. Şimdi ise arkadaşlarımızla birlikte ilçemizde bir takım ziyaretlerde ve incelemelerde bulunacağız.

Bozova’mıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı hem de Büyükşehir Belediyemiz ile uyumlu çalışmalarından dolayı Bozova Kaymakamımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Her şey vatan için. Vatana hizmet etmek güzel bir duygudur. Kişiler olarak gelip geçiciyiz esas olan kalıcı eserler bırakmaktır. İnanıyorum ki Bozova bu 3 yıllık süreç içinde hak ettiği hizmeti aldı. Bozovalılara hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

BOZOVA KATI ATIK AKTARMA İSTASYONU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçe ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Katı Atık Aktarma İstasyonu çalışmalarını da denetleyen Başkan Nihat Çiftçi, yüklenici firma yetkilileri ve teknik heyetten detaylı bilgi aldı.

Öte yandan Bozova'da da vahşi depolama uygulamasına son vermek için Bozova Suruç yolu 3. kilometresinde yapımı planlanan tesisin temel atımı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yapmıştı.

29 bin metrekare üzerine kurulacak olan tesis ile günlük elde edilecek 60 ton evsel atık, şehir merkezinde bertaraf edilerek enerjiye dönüştürülecek.

Eklenme Tarihi: 13.12.2018 11:52

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı