Büyükşehir, Köy Okulunun Yardım Çağrısına Yetişti

Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya üzerinden kitap ve spor malzemesi talebinde bulunan Akdilek Ortaokulu'nun çağrısına karşılık verdi.

Eğitim ve spor malzemeleri ile birlikte öğrencilere sürpriz yapan Büyükşehir'i çocuklar alkışlarla karşıladı.Sosyal belediyeciliği kent merkezi ve kırsalın her noktasına taşıyan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya üzerinden kitap ve spor malzemesi talebinde bulunan Eyyübiye ilçesi sınırlarındaki Akdilek Ortaokulu'nun yardım çağrısını karşılıksız bırakmadı.

Merkeze 40 kilometre uzaklıktaki 900 öğrencisi bulunan köy okulunun eksikliklerini tamamlamak için anında harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, spor ve eğitim malzemeleri ile birlikte kırsal mahalleye adeta çıkarma yaptı.

Öğrencilere dersliklerinde sürpriz yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ile Kütüphaneler Şube Müdürü Murat Müjdeci içerisinde futbol, voleybol ve basketbol topu ile raket takımının yer aldığı spor malzemeleri ile birlikte koliler dolusu kitapları çocuklarla buluşturdu.

ÖZÇINAR: HER ZAMAN ÖĞRETMENLERİMİZİN EMRİNDEYİZ

Büyükşehir'e alkışlarla teşekkür eden öğrencilere nasihatlerde bulunmayı da ihmal etmeyen Genel Sekreter Yardımcısı Özçınar, "Büyükşehir Belediyesi olarak okullarımıza sportif ve kütüphane malzemeleri dağıtıyoruz. Kütüphanelere Şube Müdürü Murat Müjdeci ile beraber okulumuza geldik ve öğrencilerimizle muhabbet ettik. Geleceğimiz olan gençlerimize spor malzemelerimizi verdik ve kütüphanelerine kitap hediye ettik. Bu anlamda okulumuzun ufak tefek eksiklikleri var.

Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geldiğince eğitime  tam destek anlamında öğretmenlerimizin emrindeyiz. Yeter ki öğretmenlerimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştirsinler. Akdilek okulumuz çok güzel ve öğretmenlerimizin arasındaki iletişimi çok beğendim. Umarım okulumuzdan nice idareciler, mühendisler, öğretmenler çıkar. Emeklerinden dolayı öğretmenlerime tekrardan  teşekkür ediyorum" dedi.

OKUL MÜDÜRÜ KURT: BÜYÜK MUTLULUK YAŞADIK

Akdilek Ortaokulu Müdürü Ali Kurt ise "Bize bu şekilde hizmet edilmesi ve ilgilerinden dolayı çok mutlu olduk. Burada olduğumuzun  hatırlanması çok büyük bir duygu ve mutluluk verdi bize. Eksikliklerimizin bu şekilde giderildiği için Büyükşehir Belediyemize çok  teşekkür ederim" diye konuştu.

ÖĞRETMEN ÇELİKEL: SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRIMIZI YAPTIK

Akdilek Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Çelikel de "Okulumuzun spor malzemelerinde eksik vardı. Sosyal medyadan Mehmet Emin Özçınar Beyle görüştük. Bize sağ olsun desteklerini eksik etmedi, sesimize kulak verdi.

Okulumuza futbol, basketbol, voleybol topu ve raket takımı hediye etti. Çok teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretinden dolayı çok memnun kaldık. Eksikliklerimiz giderdiler ve kitap yardımı da yaptılar. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Eklenme Tarihi: 05.12.2018 10:26

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı