Büyükşehir’de Hedef 1 Milyon Kitap

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte geniş kapsamlı bir eğitime destek seferberliği başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 1 Milyon Kitap sloganı ile 95 adet farklı kitap dağıtımını sağlayacak.

Şanlıurfa’nın genelinde büyük bir okuma seferberliği başlatan Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde bastırdığı 95 adet farklı eserlerden 1 Milyon adet kitap dağıtmayı planlıyor. Bu kapsamda her gün farklı bir ilçede kitap dağıtımı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’da geniş kapsamlı bir okuma seferberliği başlattı.

Bu kapsamda Haliliye ilçesine bağlı Ziyaeddin Akbulut Ortaokulunda gerçekleştiren kitap dağıtım programına katılan Başkan Nihat Çiftçi, kitap okumanın önemine değinerek öğrencilerin eğitimine katkıda bulunduklarına vurguda bulundu.

Eğitime ve gençlere yönelik çalışmaları ile 7’den 70’e her kesimin takdirin toplayan Büyükşehir Belediyesi, 19.4 yaş ortalaması ile Türkiye’nin en genç ili Şanlıurfa’nın geleceğini oluşturan gençlere doğru bir alt yapı birikimi sağlıyor.

Öte yandan Hafta sonu gerçekleştirilecek olan KPSS Sınavı öncesi, Özel bir Eğitim Merkezi tarafından Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda gerçekleştirilen Eğitim Kampını da ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, sınava girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Öğrencilere nasihatlerde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, eğitimin bireyler üzerindeki olumlu değişimine ve geleceğin kamu personellerinin ülkenin gelişimine yol gösterici faktör olduğunu dile getirdi.

                                 

Eklenme Tarihi: 03.10.2018 13:20

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı