Gazeteci Ve Ünlü Şefler Şanlıurfa'da Tarihe Yolculuk Yaptı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen 'Gelenekten Geleceğe Şanlıurfa Uluslararası Mutfak Atölyesi' etkinliği kapsamında kente gelen dünyaca ünlü şefler, gazeteci ve yazarlar Şanlıurfa'da tarihe yolculuk yaptı.

Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Karacadağ Kalkınma Ajansının ortaklaşa olarak düzenlediği 'Gelenekten Geleceğe Şanlıurfa Uluslararası Mutfak Atölyesi' etkinliği katılan ünlü şefler ve ulusal gazeteciler ve yazarlar Şanlıurfa tarihi ve turistik ören yerleri gezdirildi. 

Büyükşehir Belediyesi kültür sosyal işler dairesi turizm tanıtım şube müdürlüğü tarafından organize edildi, gezi programına büyükşehir belediyesi genel sekreter yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, kültür sosyal işler daire başkanı Ekrem Ayaz, basın yayın ve halkla ilişkiler daire başkanı Mithat Şengöz, turizm tanıtım şube müdürü Necmi Karadağ ve ilgili görevliler katıldı. Gezi boyunca Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ve görevli rehberler tarafından   konuk misafirlere gezilen yerlerle ilgi ve Şanlıurfa tarihi yerleriyle ilgili bilgiler verildi.

 

Eklenme Tarihi: 11.12.2017 13:37

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı