Şuski Halfeti'de Alt Yapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, tüm ilçelerde olduğu gibi Halfeti´de da altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Alt yapı çalışmalarını aralıksız sürdürerek Şanlıurfa’nın tümünde altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak ve geleceği esas alan hizmetleri hayata geçirmek için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, eski Halfeti yerleşim alanında yaklaşık bin yüz elli metre (1.150) kanalizasyon hat döşeme uygulaması yaparak hizmetlerine devam ediyor.

İş makineleri ile hızlı ve planlı çalışan ekipler kanalizasyon hat döşeme çalışmasını tekniğine uygun bir şekilde yapmaktadır.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, İlçe genelinde yaptığı altyapıda revizyonun yanı sıra kanalizasyon hat temizliği, kanalizasyon baca temizliği, menfez yapımı kırsal mahallelerde içme suyu hat döşeme gibi çalışmalarını sürdürüyor.

Eklenme Tarihi: 17.11.2017 11:00