Büyükelçi Brown'den Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Güneydoğu turuna çıkan Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Avustralya'nın Ankara Büyükelçiliğine atanan Büyükelçi Marc Innes Brown çıktığı Güneydoğu gezisi kapsamında Şanlıurfa'ya geldi. Başkatip Tamsin Sanderson ile kente gelen Büyükelçi Marc Innes Brown Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Levend Çelik'i ziyaret etti. Büyükelçi ile bir süre görüşen Başkan Vekili Çelik, kentin tarihi ve turistik alanları hakkında Büyükelçiye bilgi verdi.

Şanlıurfa'nın bir çok medeniyete ev sahipliği yaptığı ve insanların kentte kardeşçe, barış ve huzur içerisinde yaşadığı söyleyen Başkan Vekili Çelik, birçok Suriyeliye ev sahibi yaptıklarını belirtti.

Yaklaşık 3 ay önce göreve başladığını ve şoförününde Şanlıurfalı olduğunu anlatan Büyükelçi Marc Innes Brown, "Kısa bir süre önce göreve başlamam nedeniyle bölgeyi gezmek istedim. Bölgenin tarihi güzelliklerini görmek için Şanlıurfa'ya geldik. Buralar gerçekten çok güzel" diye konuştu.

Başkan Vekili Çelik günün anısına Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown'a plaket ve Şanlıurfa'ya anlatan kitap takdim etti. Büyükelçi Brown'da Başkan Vekili Çelik'e Avustralya'yı anlatan kitap hediye etti.

Eklenme Tarihi: 16.11.2017 13:20

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı