Eyyübiye’de Şeyh Mes’ud Türbesi Yolu Revize Ediliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye’de Eyüp Peygamber Caddesinin ardından Şeyh Mes’ud Türbesinin yer aldığı Büyükdere Caddesinde revize çalışmaları başlattı.

Yerli ve yabancı turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği türbelerin başında gelen Şeyh Mes’ud Türbesinin yer aldığı caddede asfalt öncesi kilitli parke sökümüne başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, taş sökümünün ardından altyapısını güçlendireceği caddeyi revize ederek halkın hizmetine sunmayı planlıyor. Eyyübiye İlçesine bağılı Şeyh Maksut Mahallesi Muhtarı Ahmet Çiftçi, Büyükdere Caddesinde başlatılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.

Şeyh Mes’ud Türbe yolunun turizm açısından büyük önem arz ettiğini ifade eden Şeyh Maksut Mahallesi Muhtarı Ahmet Çiftçi, “Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi mahallemizi ziyaret etmişti. O ziyaret sırasında kendisinden bu yolun revize edilmesini talep ettik. O da talebimize olumlu yanıt verdi. Allah razı olsun ekibini derhal bize yönlendirdi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Asfalt Şubesi Ekipleri, kilitli taş sökümünün ardından caddeyi en kısa sürede asfaltlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunmayı hedefliyor.

Eklenme Tarihi: 11.11.2017 15:12