Viranşehir Kırsalında Sathi Asfalt Çalışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Viranşehir İlçesindeki kırsal yollarda başlattığı sathi asfalt çalışması devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinin 2017 planlamasında yer alan 30 kilometrelik yol ağının 25 kilometrelik bölümü sathi asfalt ile kaplandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından tüm ilçelerde başlatılan sathi asfalt kaplama çalışması devam ediyor. Viranşehir ilçesinde alt ve üst yapı çalışmasının yanı sıra ilçeye bağlı kırsal yollarda sathi asfalt çalışması ile ilçenin yol standardı yükseliyor. Ekipler tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında: Gömülü, Keçeli, Irmakyanı, Büyük Bardakçı, Hatuniye, Binekli, Kızsarayı, Fareli, Yarpuz, Türkeli, Yukarı Bağ, Yukarı Sarpın, Yeşil Durak mahallesinde yapılacak olan yollarla birlikte bu yıl Viranşehir ilçe kırsalında 30 kilometrelik yol sathi asfaltla kaplanmış olacak.

Yapılan yol çalışmasından dolayı memnuniyetini ifade eden Kırsal Mahalle sakinler: "Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine bize bu yol hizmetini getirdikleri için teşekkür ediyoruz" dedi. 

 

Eklenme Tarihi: 11.10.2017 13:41

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı