Engellilerden Meslek Edin Hayata Katıl Projesi

Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneğinin (ŞUOFİD) "Meslek Edin Hayata Katıl” projesini inceleyen Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, dernek üyeleriyle bir araya gelerek proje hakkında bilgi aldı.

114 Engelli vatandaşın faydalanacağı "Meslek Edin Hayata Katıl” projesinin uygulandığı derneğe ait tesisi Kadın Aile Şube Müdürü Sibel Toptan'la inceleyen Çiftçi, üretilen ürünleri tek tek inceledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak Engelli Koordinasyon Merkezi ile engelli vatandaşa destek sağladıklarını belirten Çiftçi, Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Dernek Başkanı Habip Polat ve üyelerini gayretlerinden ötürü tebrik etti.

“Meslek edin, hayata katıl” projemizde Tekstil, ön muhasebe ve el sanatları olmak üzere 3 farklı kategoride eğitime tabi tutulan engelli kursiyerlere günlük 6 Euro’luk ihtiyaç kredisi veriliyor. Toplam 174 bin Euro’luk bu projeden 114 engelli öğrenci faydalanabilecek.

Eklenme Tarihi: 13.09.2017 15:17