Başkanvekili Yetim, Kimlik Kartı Projesine Katıldı

Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı projesi kapsamında basımı gerçekleşen 10 milyonuncu kimlik kartı, Şanlıurfa Bozova nüfusuna kayıtlı Mehmet Kılıç’a verildi.

GAPTEM'de düzenlenen kimlik kartı törenine katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sabri Yetim, "10 milyoncu kimlik kartının Şanlıurfa'da verilmesi bir talihtir" dedi.

Basımı gerçekleşen 10 Milyonuncu Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartının teslimi anısına GAPTEM'de tören düzenlendi. Törene: Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sabri Yetim, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Sinan Güner, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sabri Yetim, yeni kimliğin Mehmet Kılıç'a hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi: "Yeni kimlik kartı hepimizin elinde olması gereken karttır. Bir an önce almamız gereken, güvenliği ile akıllı olmasıyla, kalitesi ve taklit edilmemesi özelliği ile yeni kimlik kartını bir an önce herkesin sahip olmasını düşünüyorum. Büyükşehir Belediye başkanlığı olarak üzerimize düşen ne olursa bunun yaygınlaştırılması için gerekeni yapmaya hazırız. 10 milyonuncu kimliği ensar şehri olan Şanlıurfa'ya düşmesinde denk gelmesi de bir talih olarak görüyorum. 10 milyoncu kimliğin Mehmet Kılıç'a nasip olmuştur hayırlı olsun. Bu gün 12 Eylül İnşallah darbeler tarihinin tamamen tarih olduğu, bu milletin bir daha 12 Eylül'leri bir daha asla yaşamayacağını, bu milletin gelişmeye layık olduğunu düşünüyoruz. İnşallah bu millet bir daha 15 Temmuz gibi badirelerle karşı karşıya kalmayacaktır."

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Sinan Güner, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, 10 milyoncu yeni kimliğin Şanlıurfa'da verilmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

yapılan konuşmaların ardından Şanlıurfa'nın Bozova nüfusuna kayıtlı çiftçi 5 çocuk babası Mehmet Kılıç'a 10 Milyonuncu Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı, ailesine ise çeşitli hediyeler verildi.

 

Eklenme Tarihi: 12.09.2017 16:12

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı