Başkan Çiftçi, Hafta Sonunda Esnafı Ziyaret Etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, hafta sonu esnafla bir araya geldi. Güne taksicileri ziyaret ederek başlayan Başkan Çiftçi, Atatürk bulvarındaki esnafı ziyaret edip sohbet etti. Sabah erken saatlerde esnaf gezisine çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, taksi duraklarına konuk oldu. Taksicilerle bir araya gelen Başkan Çiftçi, burada esnafla sohbet etti. Esnafın sorun ve çözüm önerilerini de dinleyen Başkan Çiftçi, esnafa yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Modern taksi duraklarıyla esnafın daha rahat ettiğini ifade eden Başkan Çiftçi, durak çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Taksici esnafının ardından Başkan Çiftçi, Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan esnafı ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Başkan Çiftçi, esnafa hayırlı ve bol kazançlar diledi. Başkan çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak kentin gelişmesine ve büyümesine katkı sunan esnafın her zaman yanında olduklarını ve desteklediklerini söyledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, taksi hizmetinin yüksek standartlarda verilebilmesi ve taksici esnafına en elverişli çalışma koşullarının sağlanması amacıyla taksi duraklarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi il genelinde 25 taksi durağının yapımı tamamlarken, projesi tamamlanan 7 taksi durağının daha inşaatına önümüzdeki günlerde başlanılacak. İçerisinde mutfak ve lavabosu bulunan taksi durakları sayısının 32'ye çıkarılması için proje çalışmaları devam ediyor.
Eklenme Tarihi: 10.09.2017 18:21