Başkan Çiftçi, Şanlıurfa Sevgisi Herşeyin Önündedir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, BELSAN ve BELTAŞ personelleriyle bir araya gelerek kentte yapılan ve yapılacak olan altyapı çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa Sevgisi her şeyin önündedir.

Yapacağımız işin özünde mutlaka sevgi bulunmalıdır. Biz şehrimiz için çalışıyoruz" dedi.  

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 ilçede yapılan çalışmalar düzenlenen personel toplantısında değerlendirildi. Büyükşehir Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Genel Sekreter Yardımcılarından Seyfettin Gencer, Mahmut Kırıkçı, Daire Başkanları, Şube Müdürleri, Birim Müdürleri ile personeller katıldı.  Programda BELTAŞ Genel Müdürü Ömer Faruk Küçük ile BELSAN Genel Müdürü Nusret Urmak birer sunum gerçekleştirdiler. Sunumlarda yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verildi.

Şanlıurfa’nın gelişmesi ve büyümesi için herkesin özverili bir şekilde çalışması gerektiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "Şehrimizde büyük bir ilerleme var. Bu çalışmalar hepsi birer ekip işidir. Sizler işinizi severek yaparsanız bu şehir hızla ilerler.

Belediyenin şirketi belediyenin işini en iyi ve seri bir şekilde yapmak zorundadır onun için bu şirketler kurulmuştur. Hem bu şirketlerimiz çalışmalarında hızlı davranacak hemde imalatını çok düzgün bir şekilde gerçekleştirecek. Doğru imalatlarda teknik kadro sürekli araştırma içerisinde olmalıdır.

Eğer bu araştırmalarımızı doğru yaparsak o zaman bu şehrin standarttı daha da yükselir. Bu anlamda kafa yormamız lazımdır. Bütünlük içerisinde de her birimiz Büyükşehir’in ŞUSKİ’nin, BELTAŞ’ın, BELTUR’un ve BELSAN’ın bir temsilcisi olun.

Biz bu kuruluşları geliştirirsek Şanlıurfa gelişir. Şanlıurfa’nın gelişmesinin sorumlusu bu kuruluşlar ve hepimizin boynunun borcudur. Biz bu şehrin evladıyız. Dolayısıyla bu şehri bir yere taşımak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Eklenme Tarihi: 21.08.2017 09:50

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı