Büyükşehir Yaz Gençlik Kampı Başladı

Gençliğe her zaman önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu kez gençlik kamplarıyla gençlere sosyal aktivite vermeye başladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Halfeti'de bulunan sosyal tesislerde gençlere yönelik 17 Temmuz - 1 Eylül tarihleri arasında Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Gençlik Spor ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından koordine edilen Halfeti Gençlik Kampları başladı.

Akçakale, Birecik, Bozova, Ceylanpınar, Eyyübiye, Haliliye, Harran, Halfeti, Hilvan, Karaköprü, Siverek, Suruç ve Viranşehir İlçe Kaymamakları ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tespit ettikleri eğitiminde başarılı olan erkek gençlerden oluşan  ekip 5 günlük kampa katılarak Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan sosyal aktivitelerden faydalanacaklar.

Ayrı gruplar halinde gerçekleşecek olan program içerisinde Tekneyle Mezopoyamya Gezisi etkinliği, Masa Tenisi, Yüzme, Kitap Okuma Saati, Sohbet, Badminton, Dart, Müzik, Safari yürüyüşü, Bilgi Yarışması, Çeşitli Spor karşılaşmaları olacaktır.

Eklenme Tarihi: 18.07.2017 16:55