Büyükşehir'in İftar Daveti Suruç'ta Devam Etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ramazan ayı iftar programları çerçevesinde Suruçlularla aynı sofrada buluştu. Suruçluların yoğun katılım gösterdiği iftar öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Çiftçi, "Suruç'u geleceğe taşımak

istiyoruz" dedi. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Namık Kemal İlk Öğretim Okulun bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Suruç İlçe Kaymakamı ve Suruç Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, AK Parti Birecik İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar, Parti teşkilat üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Çiftçi: "Bizler Ramazan boyunca her gün bir ilçedeki kardeşlerimizle bir araya gelerek iftar açıyoruz. Bugünde Suruçlu kardeşlerimizle bir araya geldik.

Suruç'ta yapılacak çalışmaları planladık. Toplantılarımızı yaptık. Hazırlıklar tamamlandı. Bayramdan sonra asfalt çalışmamız sürecek.  Yapamayacağımız şeyleri söylemeyiz. Yapacaklarımızı söyleriz. Suruç'a pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Suruç ilçemiz kardeş belediyemizdir.

Hem Büyükşehir hemde kardeş görevimizi yapıyoruz. Suruç'u geleceğe taşımak istiyoruz" dedi.

Suruç'ta kurulan iftar sofrasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Suruç İlçe Kaymakamı ve Suruç Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu ise Büyükşehir'in Suruç'a yapacağı hizmetlerin katlanarak süreceğini ifade etti.  

 

Eklenme Tarihi: 20.06.2017 14:00

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı