Büyükşehir Mezarlıklarda Bayram Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başta Asri mezarlık olmak üzere görev sahası içerisinde bulunan toplam mezarlıklarda Ramazan Bayramı öncesinde bakım ve temizlik çalışması yapıyor.

Mezarlıklarda periyodik olarak gerçekleştirilen çalışmalara bayram öncesinde hız veren Büyükşehir Belediyesi, mezarlıkları geçmişimize yakışır hale getirebilmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü Mezarlık Ekipleri, mezarlık alanları içerisindeki yabani otların kesilmesi ve temizliği, kurumuş, kırılmış veya devrilmiş ağaçların toplanması ve kesilmesi işlemlerini tamamlayarak mezarlık alanlarını daha güzel bir görünüme kavuşturuyor, görsel kirlilikten arındırılmış oluyor.

Tüm mezarlıklarda gerçekleştirilen genel bakım ve temizlik çalışmaları program dâhilinde sürdürülürken, bu çalışmalarla birlikte Mezarlık alanlarında hem eksikler tamamlanmış, hem de rutin çalışmalar aksamadan gerçekleştirilmiş oluyor.

MEZARLIKTA YOLLAR YAPILIYOR, TABELALAR YENİLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi ekipleri başta Asri Mezarlık olmak üzere diğer mezarlıkların yollarındaki eksiklikleri tek tek gideriyor. Mezarlık içerisindeki ana yollar asfaltlanıyor, ara yollar ise parke taşları ile kaplanıyor. Bazı yollar ise greyderler ile tesviye ediliyor. Mezarlık içerisindeki yığınlar ise kepçeler ile kaldırılıyor.

 

 

 

Eklenme Tarihi: 15.06.2017 11:34

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı