BAKAN ÇELİK VE EROĞLU, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e çalışmalar hakkında brifing verdi.

 

Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'i Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Belediye Başkanları, Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri karşıladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanından yeşil alan çalışması ve sosyal belediyecilik alanlarında yapılan çalışmaları anlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından dolayı Şanlıurfa'nın çehresinin değiştiğini gözlemlediğini belirten Bakan Eroğlu: "Büyükşehir Belediyemiz çok iyi çalışıyor, takdir ediyorum. Büyük problemleri çözdü. Bizde DSİ ve Orman'dan çok büyük miktarda yeşil alan da kullanmak üzere yer Belediyemize verdik. Belediyemiz çok büyük miktarda yeşil alanlar kente kazandırmış. Turizmin gelişmesi için yeşil alan önemlidir. O bakımdan spor tesisleri, sosyal tesisler önemlidir. Başkanımız tüm ilçelerde büyük yatırımlar yapıyor. Spor tesisleri yeşil alanlar, içme suyu, atık su arıtma tesisleri yaptığından dolayı tebrik ediyorum. Bizde belediyemize katkı sağlamak üzere destekte bulunuyoruz.Karaköprü - Haliliye'de bulunan 1092 dönüm alanı Belediyemize veriyoruz. Kır lokantası, büfe, yürüyüş yolları barındıran Şehir ormanı olacak. Halil-ü Rahman Şehir ormanı ismiyle Şanlıurfamıza hayırlı olsun" dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Çiftçi, Bakan Veysel Eroğlu ve Faruk Çelik'e günün anısına tablo hediye etti.

Eklenme Tarihi: 13.06.2017 18:53

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı